donderdag 3 november 2016

18 : Auberge du Grison in Prayes

Naast de reeds genoemde wat chiquere restaurants in de directe omgeving van Cormatin (Chapaize, Cluny) ontbrak er eentje, waar we heel lang geleden wel eens waren geweest.

Auberge du Grison - Prayes
De Auberge du Grison in Prayes (in de commune Chissey-lès-Mâcon) ligt hier niet ver vandaan, reden waarom we op een mooie middag besloten om daar weer een keer te gaan eten. Het restaurant scoorde tot dan toe op mijn persoonlijke schaal van de kwaliteit van restaurants boven Les Blés d’Or in Cormatin. Wat ik me ervan herinnerde was een menu met veel wildkeus (we aten er in de winter, en in de bossen hier wordt veel en graag gejaagd) en een niet onaardige, landelijke ambiance.De ervaring was niet geweldig.

Auberge du Grison - Prayes
Het terras werd toen bediend door een jong meisje, dat keer op keer afgeleid werd door een baby aan de tafel naast ons en dat om de haverklap terug kwam met de vraag wat er ook al weer besteld was, wat we ook al weer voor toetje wilden, en of we al koffie hadden besteld (ja, dat was de derde keer). De foto met de volle zaal is genomen tijdens een lunch van een grote groep (ca. 35 man).

Een persoonlijke noot : Recentelijk probeerden we het nog een keer, en we werden door de uitbaatster zo grof behandeld, dat voor ons dit restaurant, ondanks de kwaliteit van de maaltijden, afgedaan heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten